Carutcha Hus & Hem AB

God morgon, god morgon och välkommen till bloggen den här onsdagen i september. Jag anlitade en snickare i Linköping i början av sommaren när jag hade köpt ett kök på Ikea som jag inte klarade av att montera upp själv. Det var alltså skåpsluckor med mera som var måttbeställda och jag hade nog trott att jag skulle klara av att sätta upp det själv, men jag insåg redan efter några timmar att det här köket får jag då aldrig ihop. Jag hörde av mig till företaget Carutcha Hus & Hem AB och frågade om de hade möjlighet att hjälpa mig, och det hade de.  

Det tog inte många dagar för dem att göra detta jobb och det blev ett riktigt fint resultat, och jag känner mig så nöjd med köket och att jag fick så bra hjälp av dessa snickare i Linköping. Jag vill gärna rekommendera det här företaget till er alla som behöver hjälp inom bygg och befinner er här i Linköping med omnejd. Det är så himla bra att det här företaget både erbjuder byggservice och städservice. När jag fick veta att de även hjälper till inom städ så bestämde jag mig för att ta hjälp även inom detta, för vi i vår familj har många olika fritidsintressen som tar en del tid i anspråk så att kunna få hjälp en gång i veckan med städningen av villan av Carutcha Hus & Hem AB är en sak som vi värderar högt, det är till stor hjälp och gör att vi kan lägga tid på våra intressen ännu mer när vi slipper att städa. Vill ni veta mer om dessa snickare i Linköping eller få veta mer om den städservice som Carutcha Hus & Hem AB erbjuder är de inte längre bort än ett telefonsamtal.