Lägenhetsrenoveringen blev alla tiders

Hej och god dagens. För ett tag sedan flyttade jag in i en bostadsrätt och den behövde renoveras. Jag hörde mig för med styrelsen om de kunde rekommendera mig något företag inom bygg i Botkyrka och då berättade en ledamot i föreningen att de har en lista på några företag, och att de har som krav att vi ska vända oss till något av de företag som är med på listan eftersom det är företag som ser till att renovera på ett fackmannamässigt sätt, och ett av dessa företag är Mellansjö bygg och snygg recycling och jag valde att vända mig till dem. 

Det har renoverat min lägenhet och det blev verkligen ett lyft för lägenheten och jag är verkligen glad över att det blev så fint. Det är viktigt när det gäller lägenhetsrenoveringar att de görs utifrån konstens alla regler, inte minst så blir försäkringsbolagen även dem glada när det är proffs som varit i farten och inte mindre nogräknade företag som det tyvärr finns alldeles för många av. Jag tycker därför att jag vill skriva det här inlägget för det är så många personer som behöver få tag i något företag inom bygg här i Botkyrka och det finns förstås många olika byggföretag att välja på. Många är givetvis väldigt bra medan andra är faktiskt kan förstöra mer än vad de gör nytta. Det är ingen slump att vår bostadsrättsförening har Mellansjö bygg och snygg recycling som ett av de företag som de råder de boende att vända sig till och det beror på att de vet att det här företaget har all den kompetens som krävs för att renovera med kvalitativa resultat.